Nyomtatás
Super User
Találatok: 3061

Tisztelt olvasóink és a révkomáromi (Komárno) Szinnyei József Könyvtár barátai,

Pro Libri

 

örömmel értesítjük Önöket a PRO LIBRI Polgári Társulás megalakulásáról. Célunk a könyv- és egyéb információs források gyűjteményének folyamatos frissítése és színesítése, reményeink szerint olvasóink–felhasználóink minél nagyobb megelégedésére.

A PT tagjai könyvtárunk alkalmazottai, működését egy erre a célra létrehozott kuratórium felügyeli.

Alapszabályunk szerint a számunkra felajánlott összegeket gyűjteményfejlesztésre, ill. az általunk szervezett rendezvények anyagi hátterének megteremtésére használjuk fel.

A támogatásnak több módja van:

- fizikai személyek pénzadományai, ideértve adójuk 2%-át

- jogi személyek pénzadományai, ideértve adójuk 2%-át

- pályázati úton elnyert összegek

Kérjük Önöket, hogy adójuk 2 % -ával támogassák a Szinnyei József könyvtár mellet működő PRO LIBRI Polgári Társulást.  Nyomtatványunkat megtalálják az Eötvös utcai és a Nádor utcai könyvtárainkban, vagy Vagy használják az elektronikus formanyomtatványunkat .  Szükséges adatok a nyomtatvány kitöltéséhez:   IČO : 42048125, Právna forma: Občianske združenie , Obchodné meno: PRO LIBRI , Adresa: Eötvösa 35, 945 33 Komárno    

Anyagi hozzájárulásukat bármely részlegünkön leadhatják avagy a hozzájárulásukat számlánkra is elküldhetik IBAN: SK13 7500 0000 0040 0428 2808. Tárgyi felajánlásaikat a kuratórium elbírálása szerint használjuk fel ( irodaszerek, gyermekrendezvények díjai,…)

Ötleteiket, véleményüket szeretettel várjuk úgy személyesen az igazgatóságon, mint postán: PRO LIBRI, Eötvös u.35, 945 33 Komárno, vagy elektronikus formában: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szívből reméljük, hogy a PRO LIBRI Polgári Társulás sikeresen tölti be az adományozók és a könyvtár közötti híd szerepét, hogy közös erőfeszítéseink az olvasók és könyvtárlátogatók örömére s megelégedésére szolgálnak majd.

Igyekszünk úgy dolgozni, hogy a pozitív változások a lehető legrövidebb időn belül láthatóvá, érezhetővé váljanak és így rászolgáljunk az Önök jövőbeni bizalmára is.

KÖSZÖNJÜK!